Het bedrijf Casa Arminho

De liefde voor Portugal, haar tradities en passie voor lekker eten en drinken, is de inspiratie voor de start van Casa Arminho Import & groothandel.

Casa Arminho is een jonge onderneming die zich specialiseert in de directe import van Portugese wijnen. Een bewuste keuze; Portugal heeft nog ontelbare verrassende wijnproducten te bieden, veelal afkomstig van kleinschalige wijnhuizen.

Deze wijnen zijn in Nederland vrijwel onbekend. Casa Arminho wil hierin een oplossing bieden door een selectie van deze wijnen te presenteren. De wijnen zijn veelal direct door ons (zonder tussenkomst van derden) geselecteerd en geïmporteerd.

Casa Arminho levert de klant aan huis, zowel aan de horeca, speciaalzaken, het bedrijfsleven als aan particulieren.

Casa Arminho wil zich onderscheiden door niet de platgetreden paden nog eens te bewandelen. Wij proberen met name andere, relatief onbekende wijnen te presenteren; wijnen, die niet overal reeds verkrijgbaar zijn. Wat wij willen aanbieden is een assortiment waarin diverse regio’s van Portugal terug te vinden zijn en waarin de wijnboeren creativiteit aan traditie koppelen. Dat betekent ook wijnen van niet alledaagse druivensoorten.

Bovendien zal een deel van de collectie regelmatig worden vernieuwd, zodat u steeds nieuwe ontdekkingen kunt doen.

Wij willen u een assortiment aanbieden waaruit u voor elke gelegenheid kunt putten. Of het nu gaat om de "doordeweekse" wijn voor bij de maaltijd of voor ’s avonds bij een stukje kaas, of voor een bijzondere gelegenheid.

Portugal bewijst dat het anders kan en Casa Arminho wil het resultaat daarvan graag aan u voorstellen.

Deze website is Auteursrechtelijk beschermd volgens Nederlandse Auteurswet 1912. In de Nederlandse Wetgeving is inbreuk op dit Auteursrecht strafbaar.
Casa Arminho is een geregistreerde handelsnaam. Overige logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.